Webdesign & onderhoud - DAD-ZZP

Ga naar de inhoud
logo
Sjoelplein 3
9951 DA  Winsum
telefoon:
0595-769014
06-25172491

Webdesign & onderhoud

Onze diensten
Voor een professionele website is het van belang dat de bezoeker snel en doeltreffend de gewenste én actuele informatie kan vinden. Tevens is het belangrijk dat de website de aandacht van de bezoeker trekt én vasthoudt. Hiervoor moet het ontwerp rust uitstralen en een duidelijke navigatiestructuur hebben.
biedt u diverse mogelijkheden, afhankelijk van wat u wilt (uit)besteden.

Veel kosten van een website gaan zitten in het maken van het ontwerp. Als u deze kosten niet wilt maken, is een standaard website precies wat u zoekt. Bij ons kunt u kiezen uit ruim 5.000 ontwerpen die aan uw wensen kunnen worden aangepast. Ook kunnen wij uw website volledig zelf ontwerpen, maar dat is uiteraard wel duurder.

Het aantal pagina's is flexibel. Wilt u een website van 5 pagina's dan kan dat, maar een website van 100 of meer pagina's is ook geen enkel probleem.
Per pagina kunnen foto's of andere grafische elementen worden geplaatst, zoals (Flash)banners en video- en/of geluidsfragmenten.
Ook kunnen contact- c.q. bestelformulieren, polls, een gastenboek, een forum, een weblog of fotoblog aan de website worden toegevoegd.

De mogelijkheid bestaat om bepaalde delen van uw website d.m.v. een gebruikersnaam en wachtwoord af te schermen, zodat uitsluitend een geselecteerd aatal personen toegang tot deze pagina('s) heeft.

bouwt en onderhoudt uw website aan de hand van door u aan te leveren materiaal (teksten, foto's e.d.).

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van klantvriendelijke websites met een eenvoudige, duidelijke menustructuur waardoor informatie gemakkelijk kan worden gevonden.
Een zoekmachine (waarmee binnen de site op trefwoorden kan worden gezocht) en de duidelijke sitemap waarmee onze websites worden opgeleverd, maken het vinden van de juiste informatie nóg eenvoudiger.

Alle door gemaakte websites worden opgeleverd met aangepaste versies voor de tablet en smartphone (iPhone en Android).
Voortgang
De in aanbouw zijnde websites publiceren wij op een speciaal voor de cliënt aangemaakt domein onder de website van . Hierdoor kan de cliënt voortdurend de voortgang volgen en daardoor grote invloed hebben en houden op de ontwikkeling van de website.
Onderhoud
Internet is een snel en interactief medium. Regelmatig onderhoud van een website is daarom heel belangrijk, vooral als de tekst geregeld moet worden aangepast of uw aanbiedingen op de site moeten worden geplaatst.

Voor de door ons vervaardigde websites bieden wij onze cliënten een onderhoudscontract aan tegen een vast maandelijks tarief. Dit tarief is afhankelijk van de hoeveelheid mutaties die maandelijks moeten worden verwerkt.*

Voor websites die niet veel onderhoud vragen wordt geen vast maandelijks tarief afgesproken maar worden de gewerkte uren in rekening gebracht, die maandelijks aan de hand van een project-administratie zullen worden gefactureerd.

* Het aanpassen van de lay-out van de website valt niet onder het vaste maandelijkse onderhoudscontract.
De daarvoor benodigde uren worden op basis van een vast tarief of een overeengekomen totaalprijs (op basis van het geschatte aantal uren) gefactureerd.
Webhosting
Uw website moet op internet gevonden kunnen worden. Daarom moeten de bestanden op een server bij een zogenaamde "webhost" worden ondergebracht.

Wij zoeken voor u uit waar u het voordeligst uw website kunt onderbrengen, registreren uw domeinnaam met serverruimte om uw website te "hosten" en een aantal e-mailadressen. Wij hebben zelf uitstekende ervaringen met Mijn Domein, waar wij al vele domeinnamen hebben geregistreerd.
Ook melden wij uw website aan bij Google en wordt een (gratis) bezoekersteller geplaatst.

De kosten van de domeinregistratie en de webhost worden niet opgenomen in onze offerte. Deze worden door de webhost rechtstreeks met de cliënt afgerekend. Bij Mijndomein.nl dient hiervoor een incassomachtiging afgegeven te worden.
Restylen website
Misschien heeft u al een aantal jaren een website. Deze kan qua design en techniek verouderd zijn en niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd.

Ook voor het restylen van uw bestaande website kunt u bij terecht. Wij zorgen ervoor dat uw website in een nieuw jasje wordt gestoken en dat die weer goed zichtbaar is in alle moderne browsers en vindbaar in de meest gebruikte zoekmachines.

screent periodiek de websites van alle klanten en doet zonodig voorstellen voor het verbeteren van inhoud en/of design.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Persoonlijke websites
Ook voor een persoonlijke website (bijvoorbeeld een reünie- of familiewebsite) kunt u bij terecht.

Ook (sport)verenigingen, koren e.d. kunnen bij ons een professionele website laten maken. Voorbeelden hiervan vindt u in ons portfolio.
Kosten
Indien de cliënt dat wenst kan een vaste prijs worden afgesproken; deze wordt berekend aan de hand van het geschatte aantal uren en is inclusief het registreren van de domeinnaam, plaatsing van een (gratis) bezoekersteller en aanmelding bij Google. U weet dan precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Indien geen vaste prijs wordt overeengekomen, berekenen wij voor het bouwen van uw website een vast uurtarief van € 45,40 per uur excl. 21% b.t.w. De hoogte van dit tarief wordt jaarlijks aangepast aan de hand van de loonindex. Het loonindexcijfer wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van de salarisontwikkeling bij het bedrijfsleven en de overheid.

© d@d-zzp.nl (2021)
Terug naar de inhoud